Algemene Voorwaarden

 

Besteld u via de website www.1enalbedrukking.nl?

Als u een product besteld via de website dan vraagt u een offerte aan.

na uw bestelling nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op over de afhandeling van uw bestelling.

is uw bestelling goed gekeurd door 1 & al bedrukking dan vragen we eerst om het verschuldigde bedrag over te maken naar het rekeningnummer wat vermeld is in de bestelbevestiging mail, dan pas word het product(en) geproduceerd.

het kan zijn dat we het product wat u heeft besteld niet op voorraad is, maakt u zich geen zorgen dit bestellen we zo spoedig mogelijk bij onze leveranciers.

 

Besteld u via onze design tool (https://designer.1enalbedrukking.nl/)?

via onze design tool kunt u de producten zelf personaliseren.

U bepaald zelf wat uw ontwerp word.

Ontwerp snel en makkelijk en betaal gelijk via ideal.

Krijgt u uw bestelling binnen en is het ontwerp niet goed of zit er een spelfout in? al onze producten worden gemaakt aan de hand van de door jou opgegeven specificaties.

Hierdoor zijn onze producten maatwerk en vervalt het wettelijke herroepingsrecht. Je kunt bestellingen dus niet terugsturen.

1 & al Bedrukking zal er alles aan doen om jouw een zo goed mogelijke service te verlenen en de bestelling in perfecte staat en binnen de afgesproken tijd te leveren.

 

Juiste adressering
Indien je niet het juiste adres en telefoonnummer opgeeft kunnen wij niet garanderen dat de levering op tijd plaats vindt. De kosten voor het verzenden naar een onjuist adres en mogelijk herzenden en opnieuw maken van de bestelde producten zijn dan voor jouw rekening.

 

Oplossing wanneer er iets fout gaat
Heb je jouw bestelling op tijd gedaan, correct aangeleverd, netjes betaald en het juiste adres en telefoonnummer aan ons doorgegeven en gaat er toch iets fout? Per situatie kijken we dan naar een gepaste oplossing. In de meeste gevallen wordt de bestelling dan opnieuw gedrukt.

 

Kwaliteitsgarantie
Voordat een product de deur uit gaat, wordt het bij 1 & al Bedrukking altijd eerst deskundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen of fabricagefouten. Mocht je om één of andere reden toch nog een beschadiging of fabricagefout vinden, zal het product vervangen worden.

 

Retourrecht
Al onze producten worden gemaakt aan de hand van de door jou opgegeven specificaties. Hierdoor zijn onze producten maatwerk en vervalt het wettelijke herroepingsrecht. Je kunt bestellingen dus niet terugsturen.